Udskriv E-mail
key.jpg  Nøglen til Deres nye virksomhed kunne ligge i et samarbejde med os.

Vi er gået på pension  Cool -juhu-  Innocent Wink

Giver dog gerne råd & vejledning (gratis-os kendte personer) mht.: 

• Køb & salgs aftaler / kontrakter     • forpagtnings eller lejekontrakte

Vi tror på, at en ærlig og reel handel varer længst og vi driver vores virksomhed med en bevisthed om, at en køber en dag bliver en sælger og, at man husker et tilfredsstillende handelsforløb.

K Ø B E R R Å D G I V N I N G:

Har De selv fundet eller modtaget tilbud om overtagelse ( forpagtning, leje eller køb ) fra anden side end os "GR erhverv" eller "Focus Mæglerne" om lokaler til en forretningeller en i drift værende virksomhed i hotel- og restaurationsbranchen hhv. campingplads?

I alle brancher findes professionelle og ikke så professionelle - også når det gælder om at handle restaurationer -. En del restauratører forsøger / prøver også at sælge selv uden, at der involveres sagkyndige rådgivere.

En handel uden sagkyndige rådgivere kan have katastrofale følger ( i årtier ) også for den / de dygtige restauratør/er, som er uvidende eller " som regel " ikke er i besiddelse af det nødvendige juridiske og speciel viden, som kræves for at handle restaurationsvirksomheder.

Er man første gangs køber, har man naturligvis endnu mindre erfaring i de mange §  og væsentlige punkter, man skal være opmærksom på i en sådan handel, hvilket retfærdiggør / berettiger rådgivers deltagelse.

Igennem mange år har vi derfor også beskæftiget os med uafhængig køberrådgivning via:

eclogo-sm.jpg
 

E R H V E R V S  C O N S U L T I N G 

De kan ved at klikke på nedenstående link få et indblik af vores omfattende ydelser

Link til Erhvervs Consulting.

 
< Forrige   Næste >

GR erhverv  CVR - nr.: 26 17 74 72,  postadresse: Postboks 90,  3480 Fredensborg  tlf.: 4848 4237  mobil: 4072 4237  telefax: 4848 4267