Udskriv E-mail
          og hvad skal man kunne forlange af ens erhvervs & restaurationsmægler ?. 

                                        * Indgående branchekendskab.
                                        *
Diskretion - under hele handelsforløbet -.
                                        * Kompetent og faglig rådgivning mht.
                                             salgsprisen og dens sammensætning 
                                             risici, betingelser af sælgerpantebrev/e 
                                             kursfastsættelse af sælgerpantebrev/e
                                        *
Seriøsitet.
                                        *
Fleksibilitet.
                                        *
Fordelagtige handelsomkostninger.

De som restauratør og sælger burde vurdere Deres evt. samarbejdspartner –
gør det kritisk –.
Det er ikke altid den højeste udbudspris / salgspris som mægleren har anslået som er væsentlig / vigtigst,forretningen skal også sælges og der er mange, mange andre, væsentlige punkter / forhold som er gældende for at sikre en fornuftig handel med et realistisk provenu og uden efterfølgende - negative - overraskelser tilsælgeren .

Prisfastsættelsen tager naturligvis udgangspunkt i mange forhold, bl. andet de hidtidige og nuværende økonomiske resultater, eksisterende faciliteter samt driftsmidler -
men ligeledes også de fremtidige udviklingsmuligheder både hvad angår investeringer i faciliteter og udvidelser, såvel som muligheden for intensivering af drift og markedsføring er væsentligt.

hvemskal.jpg
 

Vi skaber resultater

Filosofien bag GR erhverv er entydig - vi skaber resultater for vore kunder på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau - til færrest mulige omkostninger. Gennem vor effektive markedsføring og altid opdaterede køberkartotek sikrer vi en hurtig formidling af kontakt mellem køber og sælger samt sikrer at hele salgs- og overdragelsesprocessen gennemføres gnidningsfrit.

Vi er uafhængige

GR erhverv
er den rigtige samarbejdspartner, hvis man ønsker en uvildig rådgivning - vi er uafhængige af kæder, foreninger, banker, kreditinstitutter og forsikringsselskaber. Vi tror på uafhængigheden som en kompetence og det rigtige fundament til at sikre vore kunder professionel rådgivning og betjening.

Vi er fagkyndige

GR erhverv
besidder en omfattende viden på netop dette specielle fagområde som formidling af salg,bortforpagtning og udlejning inden for hotel- og restaurationsbranchen og vi er stolte af vores fag og sikrer vor viden gennem løbende efteruddannelse. Vi bestræber os på altid at levere absolut topkvalitet i formidlingsydelserne og al øvrig rådgivningsassistance - det er vor fornemmeste målsætning.
 
< Forrige   Næste >

GR erhverv  CVR - nr.: 26 17 74 72,  postadresse: Postboks 90,  3480 Fredensborg  tlf.: 4848 4237  mobil: 4072 4237  telefax: 4848 4267